Baby Dan skötbord

Baby Dan är ett väldigt populärt märke bland barnartiklar så som skötbord men även en hel del andra produkter som barngrindar, stolar med mycket annat. Företaget startades redan 1947 i Danmark och har sedan dess vuxit enormt och blivit ett av de där kvalitetsmärkena i barnmöbel segmentet.

Baby Dans vision har alltid varit att bygga kvalitativa men framförallt säkra barnprodukter och det största fokuset har varit på säkerhetsprodukter för barn men har nu även börjat tillverka olika typer av bebis / barnprodukter.

Baby Dan har i dag en hel del skötbordsprodukter ute på den svenska marknaden att välja mellan, allt från skötbord på spjälsäng till stora fulländade skötbyråer.

Värt att nämna är att om du skulle köpa ett skötbord från Baby Dan så är det av riktig kvalitet.

Populära Baby Dan produkter


Baby Dan Alfred

Ett av Baby Dans stora storsäljare är skötbordet Alfred som är ett helt vanligt traditionellt skötbord i den lite lägre prisklassen men låt inte priset lura dig för kvalitén finns där även om det är relativt billigt jämfört med många andra märken.

Skötbordet Alfred kommer med två normalstora hyllor för goda förvaringsmöjligheter men även en enkel låda där du kan förvara enklare saker som t.ex. nagelsax eller dylikt.

Värt att nämna är att skötbädden ej ingår i denna produkt så länge det inte nämns i produktbeskrivningen hos butiken.

Måtten på Baby Dan Alfred

Höjd 900 mm, Bredd 750 mm, Djup 550 mm

Baby Dan Manhattan

Är du ute efter ett ordentligt väggskötbord finns det Baby Dans Manhattan skötbord som är ett ordentligt skötbord med smarta lösningar. Valet var du kan tänka dig hänga det är så klar ditt men varför inte hänga det i badrummet eller varför inte direkt i barnrummet för att spara plats.

Med ett vägghängt skötbord sparar man även på golvytan så är det trångbott i hemmet lämpar sig ett väggskötbord väldigt bra. När du inte behöver skötbordet fäller du bara upp skivan direkt efter användning.

Med Manhattan finns det två mindre hyllor för det mest nödvändiga så som t.ex. våtservetter och blöjor och skulle inte hyllorna räcka till går det även att placera lite saker ovanpå skötbordet om så skulle behövas.

Baby Dans vägghängda skötbord är väldigt säker och från tester har det kommit fram att bordet klarar en belastning på hela 50 kg så länge skötbordet monteras och hängs upp på ett korrekt sätt på väggen.

Måtten på Baby Dan Manhattan

Höjd 840 mm, Bredd 590 mm, Djup 160 mm (hopfälld mot väggen), skötbädden är 530 x 740 mm.


Baby Dan har en hel del andra modeller inom skötbord att välja mellan och om det är en speciellt modell du är ute efter så passa på att titta in våran lista över skötbordsmodeller i huvudmenyn för att se alla produkter.