Skötbordsmärkena

Vissa skötbord är mer populära än andra därför tänkte vi lista några som sticker ut lite mer än vad vissa andra produkter gör. Det kan bero på utseende och framförallt priset på skötborden som utgör populariteten.

Troll Lux

Detta skötbord är en riktig klassiker på fyra hjul som kommer med extra höga sargkanter vilket gör att det blir lite mer säkert. Alla fyra hjulen går att låsa när väl skötbordet är på plats och är bara till att låsa upp hjulen igen när det är dags att flytta det igen.

Gott om plats för förvaring av handukar oljor med mera tack vare lådan samt två hyllor. Ett väldigt snyggt och behändigt skötbord.

Priset hamnar någonstans runt 1500kr lite beroende på butik.

Troll väggskötbord

För oss som har dåligt med plats hemma finns det äntligen väggskötbord att använda. Enkelt att montera upp på väggen och tar nästan ingen plats när den väl är uppfälld samt att ergonomin är strålande om den placeras på rätt höjd.

Även detta skötbordet från Troll har två små hyllor där du kan förvara lite tillbehör som babyolja, blöjor med mera. Värt att nämna är att ingen skötbädd brukar ingå till dessa produkter och är något man får köpa till.

När väl barnet har vuxit upp går det att användas som ett uppfällbart skrivbord till laptopen eller dylikt.

Cirkapris är ungefär 2000kr

Cam skötbord

BAGNO 198Detta är en liten enklare samt billigare modell men låt dig inte luras av det för detta skötbordet är väldigt fiffigt. Saken är att detta skötbord är väldigt ergonomiskt och har en inbyggd badbalja som du enkelt kan tömma med hjälp av en avtappningsslagen.

Förutom badbaljan har skötbordet två hyllor för bra förvaringsmöjligheter. Helt klart ett prisvärt skötbord som är bättre än många andra dyrare skötbord.

Priset på detta skötbord ligger runt 1000 kronor.